Чести въпроси

Как да направя поръчка ?

За да закупите артикул от нашия онлайн магазин, е необходимо да:

– да сте направили своя избор на артикул като отидете на индивидуалната страница на продукта

– да кликнете върху бутона “Добави в количката

– при появата на страницата “Вашата поръчка до момента“, прегледайте маркираните артикули и ако има такива, които не желаете да поръчате може да ги премахнете с бутона “Извади артикул” (този, който е във формата на кошче). След като се уверите, че това е вашият избор, кликнете върху бутона “Поръчка“, който се намира на същата страница долу вдясно.

–  след като вече сте кликнали върху бутона “Поръчка“, ще се появи следващата страница, на която трябва да изберете:

>>> “Бърза поръчка без регистрация” – поръчката без регистрация е удобство за клиентите ни, които не желаят да се регистрират

>>> “Вход за регистрирани потребители” – тази опция е за клиенти, които вече са регистрирани потребители при нас. Тя има и доста предимства, като – постоянен достъп до профилната си информация и възможност за смяна на данни, следене статусите на вашата поръчка, проследяващи кодове, получаване на промоционалните ни бюлетини, уведомяване за топ промоциите ни и други.

>>> “Регистрирайте се за поръчка” – тази опция е за нови клиенти, желаещи да бъдат регистрирани потребители и да се възползват от всички преимущества, които им дава това.

 

 Как да видя статуса на моите поръчки?

Необходимо е да влезнете във Вашият профил, чрез бутона разположен горната дясна част на сайта “Вход“, след което кликнете върху “Моят профил” (това е бутона на същия ред, който ще видите след като вече сте влезли в сайта). На страницата, която ще се появи по-долу, кликнете върху “Поръчки“. Изберете поръчка, като отново кликнете върху нея и ще видите подробна информация за нейното състояние и статус към момента.

 Забравих паролата си, как да вляза отново?

В горния десен ъгъл на екрана е бутонът Вход, натиснете го и ще видите връзка за Забравена парола. Въведете Вашия имейл адрес и ще получите парола за вход.

Какви са начините за разплащане?

 1. Наложен платеж – заплащате продуктите, които сте поръчали при доставка.

 2. Плащане с дебитна или кредитна карта (тази опция е в процес на интеграция и скоро ще бъде активна) – необходимо е да притежавате дебитна или кредитна карта, с логото на Visa, MasterCard, Maestro.  При плащане с карта е възможно банката издател на картата ви, да начисли допълнителни такси – за да сте сигурни каква ще е тя, проверете на страницата на банката, която е издала вашата карта.

3. Плащане през PayPal  – необходима е регистрация в сайта на  Paypal.com , както и притежанието на кредитна или дебитна карта. При избор на тази опция, онлайн магазина ни ще ви пренасочи към системата за плащания PayPal, където първоначално по подразбиране е предложено “Директно плащане с кредитна или дебитна карта”. За да платите през вашият PayPal акаунт кликнете върху “Have a PapyPal account?” в горната част над прозореца, в който ви излиза директното плащане с кредитна или дебитна карта.

4. Плащане чрез Банков превод  – при избор на тази опция, след направена поръчка ще се покажат необходимите данни за банкова транзакция.

Срокове и цени за доставка

Всички продукти, които поръчате се доставят до 3 работни дни с избраната от вас куриерска фирма –  Еконт или Спиди  /с изключение на неделя и официални празници/.

Доставката  е за сметка на клиента, за цялата страна до офис или врата на Еконт или Спиди.   

Как да върна продукт за замяна?

При замяна на продукт клиентът поема куриерските разходи в двете посоки.

Language »